[Trolowy]-Rekrutacja do Administracji

126 views
Nick:Trolowy
SteamID:STEAM_0:0:11101
Nazwa Discord:MaLiBuuu#6777
Znajomość ULX(0/10):8/10
Znajomość LUA(0/10):4/10
Ilość godzin na serwerze (ok.):20
Łączna ilość godzin w Gmod:1030h
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:3-4 godzin na wakacjach, w czasie szkoły 2 godziny
Doświadczenie w Administracji:Head Admin na serwerze Browarnia TTT, Admin na serwerze The Red Division Breach, St. Admin na The Red Division SCP RP,Operator na The Red Division SCP:Lost Conection, Admin na Agency Breach.
Doświadczenie w RP:300h
Coś o sobie:Nazywam się Dawid mam 14 lat,interesuje się motoryzacja oraz historia. Chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej. Mam problem w mówieniu litery "R". 
​​​​​​Dlaczego akurat ty?(rozpisz się) : Ponieważ mam duże doświadczenie w Administracji, interesuje się RP oraz  znam zasady. Staram się być codziennie na serwerze. Na samym początku spodobał mi się serwer, więc kupiłem prace prywatną i VIPa, gdyż widzę potencjał.
Co możesz wnieść do administracji?:Miłą atmosferę, prace vipy, pomysły na eventy. 

​​Wyjaśnij skróty:
- RDM- Random Deathmatch [losowe zabójstwo na graczu]
- RDA- Random Arrest [Zaaresztowanie kogoś bezpodstawnie]
- FailRP-[Zrobienie czegoś czego nie zrobiłbyś w prawdziwym życiu]
- FearRP-[Brak bojaźni przed śmiercią]
- Metagaming-[Wykorzystywanie OOC w IC]
- Powergaming-Wymuszenia akcji na drugiej osobie

Jestem na Tak, typ jest ogarnięty i dobrze umie grać RP

Jestem na tak ponieważ ten koleś byłby dobrym administratorem 

Jestem na TAK ponieważ zna sie na byciu adminem (Wiem bo na wiekszosci sererow razem bylismy), zna sie na histori oraz dobrze odgrywa RP 

Jestem na tak i radzi sobie na rp i jest dobrym administratorem  więc go polecam 

Reply