Nick:Trolowy
SteamID:STEAM_0:0:11101
Nazwa Discord:MaLiBuuu#6777
Znajomość ULX(0/10):8/10
Znajomość LUA(0/10):4/10
Ilość godzin na serwerze (ok.):20
Łączna ilość godzin w Gmod:1030h
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:3-4 godzin na wakacjach, w czasie szkoły 2 godziny
Doświadczenie w Administracji:Head Admin na serwerze Browarnia TTT, Admin na serwerze The Red Division Breach, St. Admin na The Red Division SCP RP,Operator na The Red Division SCP:Lost Conection, Admin na Agency Breach.
Doświadczenie w RP:300h
Coś o sobie:Nazywam się Dawid mam 14 lat,interesuje się motoryzacja oraz historia. Chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej. Mam problem w mówieniu litery "R".
Dlaczego akurat ty?(rozpisz się) : Ponieważ mam duże doświadczenie w Administracji, interesuje się RP oraz znam zasady. Staram się być codziennie na serwerze. Na samym początku spodobał mi się serwer, więc kupiłem prace prywatną i VIPa, gdyż widzę potencjał.
Co możesz wnieść do administracji?:Miłą atmosferę, prace vipy, pomysły na eventy.
Wyjaśnij skróty:
- RDM- Random Deathmatch [losowe zabójstwo na graczu]
- RDA- Random Arrest [Zaaresztowanie kogoś bezpodstawnie]
- FailRP-[Zrobienie czegoś czego nie zrobiłbyś w prawdziwym życiu]
- FearRP-[Brak bojaźni przed śmiercią]
- Metagaming-[Wykorzystywanie OOC w IC]
- Powergaming-Wymuszenia akcji na drugiej osobie
Nick:Trolowy
SteamID:STEAM_0:0:11101
Nazwa Discord:MaLiBuuu#6777
Znajomość ULX(0/10):8/10
Znajomość LUA(0/10):4/10
Ilość godzin na serwerze (ok.):20
Łączna ilość godzin w Gmod:1030h
Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:3-4 godzin na wakacjach, w czasie szkoły 2 godziny
Doświadczenie w Administracji:Head Admin na serwerze Browarnia TTT, Admin na serwerze The Red Division Breach, St. Admin na The Red Division SCP RP,Operator na The Red Division SCP:Lost Conection, Admin na Agency Breach.
Doświadczenie w RP:300h
Coś o sobie:Nazywam się Dawid mam 14 lat,interesuje się motoryzacja oraz historia. Chodzę do 8 klasy szkoły podstawowej. Mam problem w mówieniu litery "R".
Dlaczego akurat ty?(rozpisz się) : Ponieważ mam duże doświadczenie w Administracji, interesuje się RP oraz znam zasady. Staram się być codziennie na serwerze. Na samym początku spodobał mi się serwer, więc kupiłem prace prywatną i VIPa, gdyż widzę potencjał.
Co możesz wnieść do administracji?:Miłą atmosferę, prace vipy, pomysły na eventy.
Wyjaśnij skróty:
- RDM- Random Deathmatch [losowe zabójstwo na graczu]
- RDA- Random Arrest [Zaaresztowanie kogoś bezpodstawnie]
- FailRP-[Zrobienie czegoś czego nie zrobiłbyś w prawdziwym życiu]
- FearRP-[Brak bojaźni przed śmiercią]
- Metagaming-[Wykorzystywanie OOC w IC]
- Powergaming-Wymuszenia akcji na drugiej osobie