Podanie na dowodce oddzialu 14dSS Snuffik

Rozpatrywane
116 views
Nazwa OOC: Snuffik

Nazwa IC: Tom Kettelhut/Herrington

SteamID: STEAM_0:0:436732486

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/snuthicc/

Nazwa Discord: ☣Snuffik☣#9151

Na jaki oddział aplikujesz: 14 Dywizja SS

Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak

Doświadczenie w RP: Wielokrotne dowództwo armią jak i oddziałem, własne serwery, znajomość poprawnego korzystania z IC na /me. Wszystko mozna zauwazyc po mojej grze na serwerze.

Doświadczenie w dowodzeniu: Podane już wyżej. 8 razy dowodzenie oddzialem. 4 razy dowodzenie cala armia jako pulkownik. Rozne serwer: MilitaryRP, ArmyRP, WW2RP, krotko ale tez bylo SWRP

Ile godzin masz w gmodzie: Ponad 1000, tutaj jest moje poprzednie konto, do ktorego stracilem dostep: https://steamcommunity.com/profiles/76561198294530215/

Ile czasu moge poswiecic na serwer: Zalezy od dnia i godziny. Pracuje do 15, gdzies o 16 bede w domu wiec od tej godziny moge byc na serwerze. W weekendy o wiele wiecej. Zazwyczaj jak jestem na komputerze to moge wbic w kazdej chwili jesli zajdzie taka potrzeba.

Jak bedzie prowadzony oddzial: Historycznie. Zlapie wszystkich ssmanow ktorzy sa juz wyrekrutowani i ich przepytam. Podpytam rowniez co im pasowalo, a co nie pasowalo im w oddziale, aby umilic im rozgrywke. RP to RP, ale trzeba pamietac, ze serwer jest dla graczy.

W jaki sposob bede degradowal lub awansowal: Dziwne pytanie. Oczywiscie, ze zaleznie od sytuacji. Nie bede pieprzyc sie z jakimis plusami czy minusami bo to nie gimnazjum tylko serwer gdzie ludzie chca sie postrzelac i po odgrywac RP z WW2. Jezeli bede widzial ze ktos zasluguje na awans to go dostanie, jezeli bedzie
zaslugiwal na degrada to go dostanie, prosta logika.

Powiedz cos o sobie: Mam na imie Arek, za mna juz 18 wiosen i mieszkam w Zielonej Gorze (piekne miasto tak przy okazji). Byly pilkarz koszykarz jak i siatkarz. Kuzyn namawial mnie na harcerstwo ale nie pozwolilem sobie jesc szyszki. Od 3 lat zajmuje sie Gmodem. Po krotkich zmaganiach na rangach administracyjnych. Gram rowniez w CS:GO i do niedawna posiadalem Glownego Opiekuna serwer Jailbreak, najlepszego na swiecie pod wzgledem aktywnosci osob grajacym na nim.

Napisz przebieg rekrutacji do oddzialu: Ten, kto uwaza, ze znajomosc oddzialu na serwerze w Gmodzie jest wazna, niech pierwszy rzuci kamieniem. Wpierw wypytam osoby z aktualnych rang, zlotych zasad i tego typu rzeczy. Potem spytam sie dlaczego tak w ogole aplikuja, to duzo nie wniesie, ale zawsze lubie znac opinie ludzi, a noz napisza cos milego o mnie. Przechodzac do dalszych rzeczy to bedzie to: Test na prawdziwego Aryjczyka, umiejetnosci bojowe, wykazanie sie jako dowodzacy batalionem, umiejetnosci RP oraz ich znajomosc, oraz stan mentalny osoby. Nie bede przyjmowac osob, ktore jedyne o czym mysla to trollowanie z kajdankami. Do tego dojda umiejetnosci przesluchiwania i torturowania wiezniow.

Edit: Nie odwoluje sie do dziwnych rzeczy na serwerze. Odwolalem sie do tego co wg mnie nie jest az tak istotne jako dowodca oddzialu, co tylko ukazuje w jaki sposob bede go prowadzil i ze wiem jak to sie robi.

Jestem na TAK
Na + :

-godziny w g modzie
-Sprawny mikrofon
-Przebieg rekrutacji do oddziału
Na - :
Nie ma

Zacytuje tutaj dundla "awansowanie oraz degradowanie" hmm czy jako żołnierz w ic nie może być awansowany gdy gra na cpt lub degradowany jakoś niebardzo cię rozumiem "ciągłe oddwalenie rzeczy na serwerze"
Anii razu nie widziałem aby on odwalał znam go od bardzo dawna i wiem że angażuje się w RP także chciałbym obalić twoje minusy co za tym idzie jestem na tak

Waxer <3

Jestem na tak, ponieważ:
-Wiek, gracze będą bardziej się słuchać i szanować kogoś kto ma 18 lat a nie 12.
-Doświadczenie, był wiele razy widziany w roli dowódcy oddziału od ww2rp do militaryrp. Na poprzedniej edycji także podoficer.
-Mikrofon, bez problemu można usłyszeć jego polecenia, ponieważ słychać go bardzo dobrze i bez zagłuszeń.
-RP, bardzo dobrze sprawuje się w roli dowódcy, umie odgrywać akcje, a także nie pieprzy się z innymi za niesłuchanie rozkazów, zachowuje się także poważnie na serwerze. Po prostu umie wczuć się w rolę.
-Zaangażowanie, gościu nie ma wyjebane co dzieje się w jego oddziale, jeżeli coś złego się w nim dzieje to szybko rozwiązuje problem i nie udaje, że go nie ma.
-Rangi, podoba mi się jego sposób awansowania i degradowania. Jak sam napisał " to nie gimnazjum tylko serwer gdzie ludzie chcą się postrzelać i po odgrywać RP z WW2".
-Rekrutacja, przy rekrutacji zadaje pytania, które pozwalają poznać opinie ludzi, od razu przy rekrutacji będzie można poczuć, że dowódca troszczy się o swoich ludzi i będzie ich bronił do końca.
-Cechy, były piłkarz, koszykarz, siatkarz, będzie umiał się dogadać lepiej z graczami, pogadać z nimi o tym, a także o historii, ponieważ też się nią interesuje.
-Prowadzenie oddziału, będzie prowadził oddział historycznie co jest na plus, ponieważ nie każdy to robi i wprowadza własne zasady albo w ogóle ich nie wprowadza.

Oczywiście jestem na TAK.
Nie widzę powodu dla którego jego podanie miałoby zostać odrzucone. Według mnie nawet ta rola powinna zostać mu zaproponowana bez pisania podania ;)

Miłego dnia.

Ja nie gram tylko coś zrobilrm złego

Reply here... ( remove this text )

Reply