[color=#e74c3c][i][b]Nazwa OOC:[/b][/i][/color] Snuffik
[color=#e74c3c][i][b]Nazwa IC:[/b][/i][/color] Tom Kettelhut/Herrington
[color=#e74c3c][i][b]SteamID:[/b][/i][/color] STEAM_0:0:436732486
[b][i][color=#e74c3c]Link do steam:[/color][/i][/b] https://steamcommunity.com/id/snuthicc/
[b][i][color=#e74c3c]Nazwa Discord: [/color][/i][/b]☣Snuffik☣#9151
[i][b][color=#e74c3c]Wiek:[/color][/b][/i] 18 lat
[color=#e74c3c][i][b]Na jaki oddział aplikujesz:[/b][/i][/color] 14 Dywizja SS
[i][b][color=#e74c3c]Czy posiadasz sprawny mikrofon:[/color][/b][/i] Tak
[b][i][color=#e74c3c]Doświadczenie w RP:[/color][/i][/b] Wielokrotne dowództwo armią jak i oddziałem, własne serwery, znajomość poprawnego korzystania z IC na /me. Wszystko mozna zauwazyc po mojej grze na serwerze.
[b][i][color=#e74c3c]Doświadczenie w dowodzeniu:[/color][/i][/b] Podane już wyżej. 8 razy dowodzenie oddzialem. 4 razy dowodzenie cala armia jako pulkownik. Rozne serwer: MilitaryRP, ArmyRP, WW2RP, krotko ale tez bylo SWRP
[b][i][color=#e74c3c]Ile godzin masz w gmodzie:[/color][/i][/b] Ponad 1000, tutaj jest moje poprzednie konto, do ktorego stracilem dostep: https://steamcommunity.com/profiles/76561198294530215/
[b][i][color=#e74c3c]Ile czasu moge poswiecic na serwer:[/color][/i][/b] Zalezy od dnia i godziny. Pracuje do 15, gdzies o 16 bede w domu wiec od tej godziny moge byc na serwerze. W weekendy o wiele wiecej. Zazwyczaj jak jestem na komputerze to moge wbic w kazdej chwili jesli zajdzie taka potrzeba.
[b][i][color=#e74c3c]Jak bedzie prowadzony oddzial:[/color][/i][/b] Historycznie. Zlapie wszystkich ssmanow ktorzy sa juz wyrekrutowani i ich przepytam. Podpytam rowniez co im pasowalo, a co nie pasowalo im w oddziale, aby umilic im rozgrywke. RP to RP, ale trzeba pamietac, ze serwer jest dla graczy.
[i][b][color=#e74c3c]W jaki sposob bede degradowal lub awansowal:[/color][/b][/i] Dziwne pytanie. Oczywiscie, ze zaleznie od sytuacji. Nie bede pieprzyc sie z jakimis plusami czy minusami bo to nie gimnazjum tylko serwer gdzie ludzie chca sie postrzelac i po odgrywac RP z WW2. Jezeli bede widzial ze ktos zasluguje na awans to go dostanie, jezeli bedzie
zaslugiwal na degrada to go dostanie, prosta logika.
[b][i][color=#e74c3c]Powiedz cos o sobie:[/color][/i][/b] Mam na imie Arek, za mna juz 18 wiosen i mieszkam w Zielonej Gorze (piekne miasto tak przy okazji). Byly pilkarz koszykarz jak i siatkarz. Kuzyn namawial mnie na harcerstwo ale nie pozwolilem sobie jesc szyszki. Od 3 lat zajmuje sie Gmodem. Po krotkich zmaganiach na rangach administracyjnych. Gram rowniez w CS:GO i do niedawna posiadalem Glownego Opiekuna serwer Jailbreak, najlepszego na swiecie pod wzgledem aktywnosci osob grajacym na nim.
[b][i][color=#e74c3c]Napisz przebieg rekrutacji do oddzialu:[/color][/i][/b] Ten, kto uwaza, ze znajomosc oddzialu na serwerze w Gmodzie jest wazna, niech pierwszy rzuci kamieniem. Wpierw wypytam osoby z aktualnych rang, zlotych zasad i tego typu rzeczy. Potem spytam sie dlaczego tak w ogole aplikuja, to duzo nie wniesie, ale zawsze lubie znac opinie ludzi, a noz napisza cos milego o mnie. Przechodzac do dalszych rzeczy to bedzie to: Test na prawdziwego Aryjczyka, umiejetnosci bojowe, wykazanie sie jako dowodzacy batalionem, umiejetnosci RP oraz ich znajomosc, oraz stan mentalny osoby. Nie bede przyjmowac osob, ktore jedyne o czym mysla to trollowanie z kajdankami. Do tego dojda umiejetnosci przesluchiwania i torturowania wiezniow.
Edit: Nie odwoluje sie do dziwnych rzeczy na serwerze. Odwolalem sie do tego co wg mnie nie jest az tak istotne jako dowodca oddzialu, co tylko ukazuje w jaki sposob bede go prowadzil i ze wiem jak to sie robi.
Nazwa OOC: Snuffik
Nazwa IC: Tom Kettelhut/Herrington
SteamID: STEAM_0:0:436732486
Link do steam: https://steamcommunity.com/id/snuthicc/
Nazwa Discord: ☣Snuffik☣#9151
Na jaki oddział aplikujesz: 14 Dywizja SS
Czy posiadasz sprawny mikrofon: Tak
Doświadczenie w RP: Wielokrotne dowództwo armią jak i oddziałem, własne serwery, znajomość poprawnego korzystania z IC na /me. Wszystko mozna zauwazyc po mojej grze na serwerze.
Doświadczenie w dowodzeniu: Podane już wyżej. 8 razy dowodzenie oddzialem. 4 razy dowodzenie cala armia jako pulkownik. Rozne serwer: MilitaryRP, ArmyRP, WW2RP, krotko ale tez bylo SWRP
Ile godzin masz w gmodzie: Ponad 1000, tutaj jest moje poprzednie konto, do ktorego stracilem dostep: https://steamcommunity.com/profiles/76561198294530215/
Ile czasu moge poswiecic na serwer: Zalezy od dnia i godziny. Pracuje do 15, gdzies o 16 bede w domu wiec od tej godziny moge byc na serwerze. W weekendy o wiele wiecej. Zazwyczaj jak jestem na komputerze to moge wbic w kazdej chwili jesli zajdzie taka potrzeba.
Jak bedzie prowadzony oddzial: Historycznie. Zlapie wszystkich ssmanow ktorzy sa juz wyrekrutowani i ich przepytam. Podpytam rowniez co im pasowalo, a co nie pasowalo im w oddziale, aby umilic im rozgrywke. RP to RP, ale trzeba pamietac, ze serwer jest dla graczy.
W jaki sposob bede degradowal lub awansowal: Dziwne pytanie. Oczywiscie, ze zaleznie od sytuacji. Nie bede pieprzyc sie z jakimis plusami czy minusami bo to nie gimnazjum tylko serwer gdzie ludzie chca sie postrzelac i po odgrywac RP z WW2. Jezeli bede widzial ze ktos zasluguje na awans to go dostanie, jezeli bedzie
zaslugiwal na degrada to go dostanie, prosta logika.
Powiedz cos o sobie: Mam na imie Arek, za mna juz 18 wiosen i mieszkam w Zielonej Gorze (piekne miasto tak przy okazji). Byly pilkarz koszykarz jak i siatkarz. Kuzyn namawial mnie na harcerstwo ale nie pozwolilem sobie jesc szyszki. Od 3 lat zajmuje sie Gmodem. Po krotkich zmaganiach na rangach administracyjnych. Gram rowniez w CS:GO i do niedawna posiadalem Glownego Opiekuna serwer Jailbreak, najlepszego na swiecie pod wzgledem aktywnosci osob grajacym na nim.
Napisz przebieg rekrutacji do oddzialu: Ten, kto uwaza, ze znajomosc oddzialu na serwerze w Gmodzie jest wazna, niech pierwszy rzuci kamieniem. Wpierw wypytam osoby z aktualnych rang, zlotych zasad i tego typu rzeczy. Potem spytam sie dlaczego tak w ogole aplikuja, to duzo nie wniesie, ale zawsze lubie znac opinie ludzi, a noz napisza cos milego o mnie. Przechodzac do dalszych rzeczy to bedzie to: Test na prawdziwego Aryjczyka, umiejetnosci bojowe, wykazanie sie jako dowodzacy batalionem, umiejetnosci RP oraz ich znajomosc, oraz stan mentalny osoby. Nie bede przyjmowac osob, ktore jedyne o czym mysla to trollowanie z kajdankami. Do tego dojda umiejetnosci przesluchiwania i torturowania wiezniow.
Edit: Nie odwoluje sie do dziwnych rzeczy na serwerze. Odwolalem sie do tego co wg mnie nie jest az tak istotne jako dowodca oddzialu, co tylko ukazuje w jaki sposob bede go prowadzil i ze wiem jak to sie robi.