Kmicic - Aplikacja na Pułkownika Aliantów.

Rozpatrywane
107 views
Nazwa OOC: Kmicic
Nazwa IC: Richard Moore
SteamID: STEAM_1:0:438313611
Link do profilu steam: https://steamcommunity.com/id/kmicicc/
Nazwa Discord: Kmicic#1587
Na pułkownika jakiej frakcji aplikujesz?: Aliantów
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Doświadczenie w RP: Ponad 5k godzin przegrane na Angielskich i Polskich serwerach.
Doświadczenie w Dowodzeniu: Wystarczające, by podjąć dowodzenie nad armią. Wielokrotnie wielki admirał na SWRP oraz oficer na serwerach MRP/WW2.
Ilość godzin w garry's modzie:
Na aktualnym koncie: 1,200h
Na koncie drugim: 4,320h
Ile możesz poświęcić czasu na serwer: Poświęcam bardzo dużo czasu na aktywną pomoc graczom na serwerze, więc nie zabraknie także czasu na organizacje i szkolenie armii.
Twoje obowiązki jako pułkownik: Zapewnianie zapasów oraz amunicji dla żołnierzy (RP), szkolenie kadry oficerskiej oraz podoficerskiej do skuteczniejszego wykonywania i przekazywania rozkazów, organizacja i szkolenie całej armii, aktywne uczestnictwo w planowaniu ataków na wroga oraz podtrzymywanie morale.
W jaki sposób będziesz degradował oraz awansował: Awansować będę bardzo sporadycznie, a jeśli już, to po zasięgnięciu informacji o danym żołnierzu od jego dowódcy, lub jego zastępcy. (aby awansować musiałby na prawdę zasłużyć się)
Co wniesiesz do armii: Przemyślane (nie jak do ostatniego czasu) i zaplanowane ataki na miasto, organizację czasu dla żołnierzy, spróbuję także wprowadzić rozwinięty sposób szkolenia armii.
Powiedz coś o sobie: Mam na imię Mateusz, interesuję się militariami, historią oraz od jakiegoś czasu ASG. Lubię jak chyba prawie wszyscy pograć w dobrą grę, lub pooglądać jakiś ciekawy film. Wbrew ogólnej opinii publicznej o mojej osobie, nie jestem aż tak zły i niemiły.

"In soviet russia, if leg hurts, we cut it off."

Kmicic (Richard Moore)
Administrator
Jak to Kmicic zawsze się pcha wysoko :D lecz to dobrze bo się tam nadaje ogarnia rp  i nadaje się na tę posade 

Waxer <3

Reply