Nick: Anty
SteamID: STEAM_1:0:12345123451234567/
Nazwa Discord: Anty#1396
Znajomość ULX(0/10): 8/10
Znajomość LUA(0/10): 2/10 Ale postaram się zwiększyć moją wiedzę z LUA
Ilość godzin na serwerze (ok.): około 50h
Łączna ilość godzin w Gmod: 1390h
Ile czasu możesz poświęcić na serwe?: W wakacje od 12(rano) do późnych godzin nocnych np 2,3
Doświadczenie w Administracji:Byłem kiedyś Administratorem na kilku serwerach Unturned i kilka razy miałem moda w gm.
Doświadczenie w RP:około 600h
Coś o sobie:Jestem Patryk chodzę do szkoły zawodowej na kierunku mechanik samochodowy Lubię dużo grać w Gm na serwerach RP, interesuję się motocyklami i posiadam sam jeden który kocham <3
Dlaczego akurat ty?(rozpisz się) Daczego ja? więc Jestem osobą bez stroną, lubię pomagać innym, a najbardziej graczom. Wielokrotnie byłem świadkiem gdzie administracja pomagała w czasie pokoju a podczas wojny mieli wszystko w dupie, jak dostanę się do administracji nie zamierzam być taki, nawet mam plan, Będę po prostu miał grafik gdzie będę 2 godziny Administratorem a potem godzinę albo 1,5 godziny na RP lecz w tym czasie też będę starał się pomagać graczom.
Co możesz wnieść do administracji?: Do administracji mogę wnieść porządeki takie rzeczy jak miłą atmosferę dużo fajnych pomysłów i eventów no i oczywiście Miłość <3
Wyjaśnij skróty
RDM: Random Deathmatch - Zabijanie losowo bez podstaw RP.
RDA: Random Arrest - Aresztowanie losowo bez podstaw RP.
FailRP: Błędne odgrywanie roleplay'u.
FearRP: Najprościej mówiąc strach przed śmiercią.
Metagaming: Stosowanie wiedzy ooc w ic.
Powergaming: Wymuszanie akcji RP na drugiej postaci.
LTAP: ucieczka od kary administracji (pomyślałem by to dopisać)
Nick: Anty
SteamID: STEAM_1:0:12345123451234567/
Nazwa Discord: Anty#1396
Znajomość ULX(0/10): 8/10
Znajomość LUA(0/10): 2/10 Ale postaram się zwiększyć moją wiedzę z LUA
Ilość godzin na serwerze (ok.): około 50h
Łączna ilość godzin w Gmod: 1390h
Ile czasu możesz poświęcić na serwe?: W wakacje od 12(rano) do późnych godzin nocnych np 2,3
Doświadczenie w Administracji:Byłem kiedyś Administratorem na kilku serwerach Unturned i kilka razy miałem moda w gm.
Doświadczenie w RP:około 600h
Coś o sobie:Jestem Patryk chodzę do szkoły zawodowej na kierunku mechanik samochodowy Lubię dużo grać w Gm na serwerach RP, interesuję się motocyklami i posiadam sam jeden który kocham <3
Dlaczego akurat ty?(rozpisz się) Daczego ja? więc Jestem osobą bez stroną, lubię pomagać innym, a najbardziej graczom. Wielokrotnie byłem świadkiem gdzie administracja pomagała w czasie pokoju a podczas wojny mieli wszystko w dupie, jak dostanę się do administracji nie zamierzam być taki, nawet mam plan, Będę po prostu miał grafik gdzie będę 2 godziny Administratorem a potem godzinę albo 1,5 godziny na RP lecz w tym czasie też będę starał się pomagać graczom.
Co możesz wnieść do administracji?: Do administracji mogę wnieść porządeki takie rzeczy jak miłą atmosferę dużo fajnych pomysłów i eventów no i oczywiście Miłość <3
Wyjaśnij skróty
RDM: Random Deathmatch - Zabijanie losowo bez podstaw RP.
RDA: Random Arrest - Aresztowanie losowo bez podstaw RP.
FailRP: Błędne odgrywanie roleplay'u.
FearRP: Najprościej mówiąc strach przed śmiercią.
Metagaming: Stosowanie wiedzy ooc w ic.
Powergaming: Wymuszanie akcji RP na drugiej postaci.
LTAP: ucieczka od kary administracji (pomyślałem by to dopisać)